Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di polpa di zucca (vedere consigli)
- 300 g di patate, pelate e a fette (0.5 cm)
- 1 uovo
- 200 g di pangrattato
- olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1481.3 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 16.1 g
- Koolhydraten
- 55.8 g
- Vetten
- 8.9 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 846.5 mg
Alternatieve recepten
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Polpette di ceci e prosciutto con zucca fritta
25min
Polpette di spinaci
35min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35min
Burger di ceci e verdure
40min
Burger leggero di verdure
45min
Polpette di melanzane, zucchine e carote
30min
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Crocchette di zucca e taleggio
1h 15min
Torrette di patate ai broccoli
1h
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min