Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 pompelmo rosa
Emulsione al pompelmo
- 10 g di miele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Risotto
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti circa)
- 60 g di vino bianco secco
-
700
g di acqua
of 700 g di brodo di pesce - 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 5 g di sale
- 300 g di gamberoni giganti freschi ed eviscerati
- 30 g di burro a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3434.8 kJ / 821 kcal
- Eiwitten
- 25.8 g
- Koolhydraten
- 136.1 g
- Vetten
- 23.1 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 666.5 mg
Alternatieve recepten
Risotto alla melagrana, Gorgonzola e brandy
45 min
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 Min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1h
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50 min.
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 Min
Risotto alla sogliola e limone
45 min
Risotto alle acciughe e limone (Bimby Friend)
40 Min
Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca
40 Min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20 Min
Risotto al tartufo
40 Min
Bicchierini di gamberi in salsa cocktail
1h
Risotto con fichi e speck
40 Min