Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno
- 150 g di vino rosso
- 300 g di carote, pelate e a listarelle (1x7 cm)
- 1 filetto di maiale (500 g circa, Ø 6 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe bianco macinato
- 130 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne
of ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 8 bacche di ginepro (optioneel)
-
25
g di confettura di ciliegie
of 25 g di confettura di frutti rossi - 20 g di burro
- 1 cucchiaino di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef in salsa verde con patate
40 Min
Lonza alla senape
1 godz. 5 min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 Std. 40 Min
Lonza alla salvia
1 Std. 10 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5hod. 10min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30 min
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45 min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2 Std. 40 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1hod.
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5h 20min
Lonza di maiale con le mele a Cottura Lenta
3 Std.
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min