Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di succo di limone
- 1600 g di acqua
- 4 filetti di manzo 180-200 g l'uno (spessore 3 cm)
- 3 pizzichi di sale
- 1 scalogno a metà
- 30 g di burro
- 200 g di vino passito
- 120 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaio di pepe verde in grani
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3127.5 kJ / 747.5 kcal
- Eiwitten
- 54.7 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 49.8 g
- Verzadigd vet
- 23.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 90 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1h 10min
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1 Std. 30 Min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2 Std. 30 Min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min