Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino

Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino

4.8 96 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di succo di limone
  • 1600 g di acqua
  • 4 filetti di manzo 180-200 g l'uno (spessore 3 cm)
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 scalogno a metà
  • 30 g di burro
  • 200 g di vino passito
  • 120 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 cucchiaio di pepe verde in grani

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 90 mg
Eiwitten 54.7 g
Calorieën 3127.5 kJ / 747.5 kcal
Vetten 49.8 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 23.2 g
Koolhydraten 11.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...