Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pollo
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di petto di pollo senza pelle (2x300 g ciascuno, spessore 2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
Asparagi
- 300 g di asparagi bianchi a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1660.1 kJ / 396.5 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 21.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 590.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min
Tacchino alle erbe aromatiche con crema di peperoni sottovuoto
7 Std.
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30 min
Medaglioni di vitello sottovuoto
2h
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min
Pollo speziato sottovuoto
1 Std. 50 Min
Merluzzo sottovuoto con pomodorini e olive
1 Std. 30 Min
Braciole di maiale sottovuoto con insalata di mele
2h 40 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Filetti di merluzzo sottovuoto
1h 20 min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 godz. 35 min