Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino

Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino

3.9 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 20 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 200 g di caprino morbido
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • ½ cucchiaino di curcuma in polvere
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di carota pelata e a pezzi
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di piselli secchi, spezzati
  • 850 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo vegetale
    5 g di sale

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 82.3 mg
Eiwitten 14.8 g
Calorieën 1010.4 kJ / 241.5 kcal
Vetten 11.7 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 13.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...