Crepês asparagi e salsiccia

Crepês asparagi e salsiccia

4.7 36 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 50min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
Crêpes
  • 50 g di burro + q.b.
  • 600 g di latte
  • 250 g farina tipo 00
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
Besciamella
  • 600 g di latte intero
  • 40 g di burro a pezzi
  • 50 g farina tipo 00
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 2 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
Ripieno di salsiccia e asparagi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di porro a pezzi
  • 350 g di salsiccia spellata, a pezzi
  • 300 di asparagi a pezzetti (1 cm)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 30 g di acqua
  • 100 g di brodo vegetale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1280.9 mg
Eiwitten 31.5 g
Calorieën 3101.7 kJ / 741.3 kcal
Vetten 47.1 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 21.1 g
Koolhydraten 51 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...