Compatibele versies
Agnello in salsa di anacardi a Cottura Lenta con riso venere
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di anacardi non salati
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di bocconcini di carne di agnello senza nervi (4x4 cm), preferibilmente taglio spalla
- 200 g di panna da cucina
- 200 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di garam masala
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di curcuma in polvere
- 1 pizzico di coriandolo in polvere
- 1200 g di acqua
- 240 g di riso Venere
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3439.3 kJ / 822 kcal
- Eiwitten
- 47.6 g
- Koolhydraten
- 55.3 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 96.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cottura del riso basmati
35min
Baccalà sottovuoto al profumi di agrumi
1h 30min
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Cupolette di riso venere con petto d’anatra affumicato
40min
Brew zenzero e limone
1h
Asparagi sottovuoto
50min
Insalata di riso con pollo al curry e cocco
50min
Scalogno insaporito (250 g)
20min
Aperitivo agrodolce (TM6)
10min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45min
Salmone sottovuoto al mojto
3 Std.
Uova sode colore giallo
55min