Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1050 g di acqua
- 600 g di lonza di maiale, pezzo intero
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
- 20 - 25 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 2 di mele adatte alla cottura (a pasta farinosa) a spicchi
- 20 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1330 kJ / 318.3 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 10.2 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 96.5 g
- Natrium
- 791.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef in salsa verde con patate
40 min
Roastbeef in salsa verde
40 min
Arrosto di vitello con carciofi
1h 5min
Tacchino tonnato sottovuoto
2 Std. 40 Min
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2 Std.
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1 godz.
Lonza alla senape
1h 5min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Polpettone di tacchino con erbette e pesto di rucola
1 godz.
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1 Std. 20 Min
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40 min