Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisèe
- 150 g di farina tipo 00
- 80 g di burro freddo, a pezzi
- 1 cucchiaino raso di sale
- 50 g di acqua
Ripieno funghi e Fontina
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi freschi misti, a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di Fontina, a tocchetti
- 4 uova
- 60 g di latte intero
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 938.1 kJ / 224.3 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 16.3 g
- Verzadigd vet
- 7.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 563.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche di spinaci e speck
2óra
Lasagne funghi e salsiccia
1 godz. 40 min
Tortine ricotta e cioccolato
1h
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 godz. 30 min
Sformato di verdure e formaggio
45 min
Crostata di pere e noci
1 godz. 30 min
Cestini di patate con panna acida e salmone affumicato
2 godz. 40 min
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Torta salata ai funghi
1 godz. 30 min
Quiche radicchio e speck
2 godz. 30 min
Sformatini di patate con cuore filante
40 min
Lasagne ai funghi
2óra