Quiche ai funghi e Fontina

Quiche ai funghi e Fontina

4.3 59 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
12 fette

Ingrediënten

Pasta brisèe
  • 150 g di farina tipo 00
  • 80 g di burro freddo, a pezzi
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 50 g di acqua
Ripieno funghi e Fontina
  • 1 spicchio di aglio
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 300 g di funghi freschi misti, a tocchetti
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 2 rametti di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
  • 250 g di Fontina a tocchetti
  • 4 uova
  • 60 g di latte intero

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 563.5 mg
Eiwitten 9.7 g
Calorieën 938.1 kJ / 224.3 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 7.5 g
Koolhydraten 10.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...