Torta di bietole e pecorino in padella

Torta di bietole e pecorino in padella

4.7 105 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
10 fette

Ingrediënten

Impasto
  • 250 g di farina tipo 0
  • 100 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di aceto bianco
  • 1 cucchiaino di sale
Ripieno
  • 60 g di pecorino a pezzi
  • 100 g di cipollotto compresa la parte verde, a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 350 g di bietole lessate e strizzate
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Natrium 391.9 mg
Eiwitten 5.5 g
Calorieën 746.2 kJ / 178.3 kcal
Vetten 8.3 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 21.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...