Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina tipo 0
- 100 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di aceto bianco
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 60 g di pecorino a pezzi
- 100 g di cipollotto, compresa la parte verde, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 350 g di bietole, lessate e strizzate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 746.2 kJ / 178.3 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 21.8 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 391.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gattò di zucca e patate
1 Std. 40 Min
Sformato vegetale
1h
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Lasagne di verza
2óra 30p
Torta salata asparagi e provola
1 godz. 30 min
Torta de gee
1 godz. 30 min
Tiella di Gaeta con scarola e olive
2 godz.
Strüdel salato con funghi, feta e spinaci
1u. 45min
Mini quiche agretti, erbette e ricotta (senza lattosio)
1 godz. 30 min
Frittata di agretti
1h
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1h
Crostata salata tricolore
1 godz. 30 min