Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso nero Venere (cottura 20 minuti circa)
- 150 g di piselli surgelati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- 1 mango maturo a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937.5 kJ / 462.8 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 48.4 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1189 mg
Alternatieve recepten
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50 min
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1 godz.
Insalata riso venere, salmone e fragole
1h 30min
Insalata fredda di riso Venere e tacchino
40 min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30 min
Insalata di grano saraceno e gamberetti
40 min
Riso venere ai profumi d'Oriente
1h 30min
Riso Venere al profumo di mare
1 godz.
Insalata di riso nero
1 godz.
Quinoa con code di gambero
30 min
Riso nero vegetariano
35 min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10min