Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di riso nero Venere (cottura 20 minuti circa)
- 150 g di piselli surgelati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 500 g di gamberi crudi, sbucciati e senza intestino
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco piccante
- 1 mango maturo a tocchetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1937.5 kJ / 462.8 kcal
- Eiwitten
- 32.4 g
- Koolhydraten
- 48.4 g
- Vetten
- 16.1 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 1189 mg
Alternatieve recepten
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1h 10 min
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50 menit
Riso venere ai profumi d'Oriente
1j 30 menit
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45 Min
Riso Venere al profumo di mare
1j
Insalata di riso nero
1j
Filetto di salmone con insalata di quinoa
40 min
Insalata di bulgur, salmone e zucchine (Modalità Cuoci riso)
40 min
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40 min
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1j
Riso nero vegetariano
35 Min
Insalata riso venere, salmone e fragole
1j 30 menit