Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 2 limoni, il succo spremuto fresco e filtrato
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 5 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 cucchiaino raso di sale + q.b.
- 400 g di petto di pollo a listarelle
- 4 carciofi, puliti e in quarti
- 200 g di agretti, puliti
- 10 pomodorini ciliegia a metà
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 962 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 5.1 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1 Std.
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1 Std.
Spiedini di pesce con verdure al vapore e salsa ai cetrioli
50 min
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min
Pollo al limone con asparagi verdi
35 Min
Sogliola al vapore con verdurine
45 Min
Insalata con pollo al vapore, kiwi, Feta e cavolo riccio
35 Min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35 Min
Merluzzo al vapore con patate, verza e salsa agli agrumi
55min
Sogliola al vapore con insalata russa
35 Min