Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla rossa, a fettine sottili (1-2 mm)
- 30 - 40 g di aceto di vino rosso
- 10 g di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
-
40
g di succo di lime, spremuto fresco
of 40 g di succo di limone, spremuto fresco - ½ cucchiaino di sale, + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 300 g di acqua
- 500 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e privati del filo intestinale (1 kg circa di gamberoni interi)
-
1 - 2
lime, a fette (2-3 mm)
of 1 limone, a fette (2-3 mm) - 200 g di bulbo di finocchio, a fettine sottili (1-2 mm)
- 400 g di pomodorini, a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Insalata di mare con citronette all'aglio
2h 25min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 min
Panzanella ai frutti di mare e gamberi
40min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45 min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30 min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Insalata cremosa di gamberi
35 min
Insalata di salmone e gamberi rossi con pesto di basilico
1h
Insalata di pesce spada e pinoli
40min
Branzino al cartoccio
1h 10min