Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g di cipolla rossa, a fettine sottili (1-2 mm)
- 30 - 40 g di aceto di vino rosso
- 10 g di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di olio extravergine di oliva
- ½ spicchio di aglio (optioneel)
-
40
g di succo di lime, spremuto fresco
of 40 g di succo di limone, spremuto fresco - ½ cucchiaino di sale, + q.b.
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 300 g di acqua
- 500 g di gamberoni giganti crudi, sgusciati e privati del filo intestinale (1 kg circa di gamberoni interi)
-
1 - 2
lime, a fette (2-3 mm)
of 1 limone, a fette (2-3 mm) - 200 g di bulbo di finocchio, a fettine sottili (1-2 mm)
- 400 g di pomodorini, a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Insalata di mare in vasetto
50min
Insalata di salmone e gamberi rossi con pesto di basilico
1h
Insalata di mare
1h 30min
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Gamberi in insalata esotica
30min
Nuvola di zucchine con gamberoni alla curcuma
45min
Insalata mediterranea gamberi e cipolle
45min
Insalata di gamberi, avocado e mango
30min
Insalata di calamari e pesche
40min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40min
Insalata di farro e vongole in vasetto
1h