Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1111.1 kJ / 265.6 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 394.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Finocchi alla valdostana
40min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Cavolfiori gratinati
50min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40min
Indivia belga gratinata
1h 20min
Spinaci al burro
30min
Asparagi alla parmigiana
50min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Contorno di spinaci
25min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min