Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi a pezzi (3 cm)
- 1200 g di asparagi verdi freschi, puliti
- 600 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 60 g di burro
- 60 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1111.1 kJ / 265.6 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 18.9 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 6.3 g
- Natrium
- 394.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carote tiepide alla salvia
35 min
Finocchi alla valdostana
40 Min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 Min
Spinaci al burro
30 min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1hod.
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Contorno di spinaci
25min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min