Lasagne al radicchio

Lasagne al radicchio

4.7 118 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
8 porzioni

Ingrediënten

Pasta all'uovo
  • 200 g di farina tipo 00
  • 2 uova (da 60 g circa)
  • 15 g di olio extravergine di oliva
Ripieno
  • 300 g di provola affumicata a pezzi
  • 100 g di formaggio tipo caciotta a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 500 g di radicchio rosso di Verona lavato e a listarelle
  • 2 pizzichi di sale
Besciamella
  • 1000 g di latte intero
  • 80 g di farina tipo 00
  • 80 g di burro a pezzi
  • 5 g di sale
  • 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optioneel)
  • 120 g di speck Alto Adige IGP a fette

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1191.8 mg
Eiwitten 27.4 g
Calorieën 2383.8 kJ / 569.7 kcal
Vetten 34.6 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 17.3 g
Koolhydraten 36.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...