Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 150 g di farina tipo 00
- 70 g di burro a pezzi
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 40 g di acqua
Ripieno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di porro a pezzi
- 200 g di piselli freschi
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di latte
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 200 g di formaggio primo sale a spicchi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1899 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 31.3 g
- Verzadigd vet
- 229 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Torta salata agli spinaci
1 Std. 30 Min
Crostata con fiori di zucca
1 Std. 30 Min
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Verdure in crosta di uova e formaggio
40min
Quiche di spinaci e speck
2h
Quiche asparagi e bacon
1h 45min
Torta salata asparagi e ricotta
1 Std.
Torta salata con melanzane e pomodoro
1 Std.
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Crostata salata di spinaci
1 Std.