Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa al salmone e avocado
-
1
cipollotto a rondelle
of ½ scalogno in quarti - 80 g di salmone affumicato a pezzi
- 10 foglie di spinaci baby freschi (optioneel)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di succo di limone (circa 0.5 limone)
- ½ avocado, a cubetti (1 cm)
Terminare la preparazione
- 700 g di acqua
- 150 g di spinaci baby freschi, le foglie
- ½ cucchiaino di sale
- 30 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 cucchiaio di Parmigiano reggiano grattugiato
- 2 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1433 kJ / 341 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Avocado toast con uovo
30min
Uova alla coque in salsa alla senape
30min
Condimento per caesar salad
10min
Uova in camicia con pancetta e peperoni arrostiti
35min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 godz. 35 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Insalata con uovo pochè
45min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1h
Crackers integrali con crema di avocado
3h
Salsa guacamole
10min