Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 4 zucchine tonde, lavate
- 2 porri, la parte bianca, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 120 g di Fontina a dadini
- 50 g di uvetta sultanina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1481 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 149.5 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40 min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Cavolfiori gratinati
50 menit
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Carciofi stufati
30 min
Zucchine alla menta
30 min
Radicchio in saor
3h 45min
Zucchine ripiene di uova
1j
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1 godz. 5 min
Zucchine ripiene alla ligure
1j 30 menit
Peperoni ripieni alla feta
55 Min