Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 4 zucchine tonde, lavate
- 2 porri, la parte bianca, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 120 g di Fontina a dadini
- 50 g di uvetta sultanina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1481 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 149.5 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchine ripiene
1h 10min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40 min
Finocchi alla valdostana
40 min
Zucchine ripiene di uova
1 godz.
Insalata tiepida di cavoletti, zucca e mandorle
1 godz.
Carpaccio di melanzane
45 min
Zucchine ripiene alla marinara
1 godz. 25 min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1 godz.
Branzino con cavolo nero, fagioli e peperoni
30 min
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 min