Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 4 zucchine tonde, lavate
- 2 porri, la parte bianca, a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 uova
- 120 g di Fontina a dadini
- 50 g di uvetta sultanina
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1481 kJ / 354 kcal
- Eiwitten
- 19.8 g
- Koolhydraten
- 15.2 g
- Vetten
- 22.7 g
- Verzadigd vet
- 149.5 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40min
Melanzane ripiene light
1u.
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2u.
Zucchine ripiene
1h 10min
Fiori di zucca ripieni
1u.
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30 min
Verdure ripiene con pane integrale aromatico
40min
Sformatini di fiori di zucca
1h 30 min
Zucchine alla menta
30min
Gnocchi allo zafferano con sugo al radicchio
1h 30 min
Frittata con carciofi
40min
Peperoni baby ripieni
20min