Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 320 g di fregola
- 1 cucchiaino di sale
- 680 g di acqua
- 20 g di bottarga grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli sardi (Culurgiones)
2 Std. 30 Min
Insalata di cardi alle erbe e pinoli
40min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Seadas
1 Std. 5 Min
Pardulas
8 godz. 40 min
Fregola con le seppie
40min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Cipolle ripiene di verdure
1 Std. 20 Min
Malloreddus alla campidanese
3 Std.
Panada sarda
2h 55min
Carciofi all'aceto light
45 Min
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.