Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 320 g di fregola
- 1 cucchiaino di sale
- 680 g di acqua
- 20 g di bottarga grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane piccanti e lenticchie
30 min
Tagliolini al tartufo
45 min
Polenta sarda
1 godz. 30 min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Insalata di polpo con dressing al lime
1h
Cupola di riso al mandarino e Grand Marnier
40 min
Cinghiale in umido
1 godz. 45 min
Orzotto ai funghi porcini
30 min
Merluzzo in salsa aioli
1h
Risotto ai carciofi e bottarga
40 min
Porcini al funghetto
50 min
Zuppa di cozze
1h