Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 320 g di fregola
- 1 cucchiaino di sale
- 680 g di acqua
- 20 g di bottarga grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Favata sarda
1h
Panada sarda
2h 55min
Pabassinas di Mongongiori
1h 30min
Muffin cardinali
50min
Fregola con le seppie
40min
Fave al guanciale
35min
Patè di melanzane con coulis di pomodori
2h
Pardulas
8h 40min
Trippa all'empolese
1h 15min
Minestra di fregola con le anguille
2h
Seadas
1h 5min
Papassini sardi
8 godz. 45 min