Fregola ai carciofi, menta e bottarga

Fregola ai carciofi, menta e bottarga

4.3 38 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1 spicchio di aglio
  • 3 foglie di menta fresca lavate e asciugate
  • 40 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 300 g di cuori di carciofo puliti e in quarti
  • 320 g di fregola
  • 1 cucchiaino di sale
  • 680 g di acqua
  • 20 g di bottarga grattugiata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 14.4 g
Calorieën 1916 kJ / 458 kcal
Vetten 17.5 g
Vezels 5.8 g
Koolhydraten 60.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...