Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 spicchio di aglio
- 3 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 320 g di fregola
- 1 cucchiaino di sale
- 680 g di acqua
- 20 g di bottarga grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1916 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 60.6 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seadas
1u. 5min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40 Min
Papassini sardi
8 godz. 45 min
Favata sarda
1h
Brodetto alla triestina
1h
Carciofi alla maremmana
40 Min
Agnello in umido
1 Std. 20 Min
Pardulas
8 godz. 40 min
Zuppa di patate e carciofi
1h
Panada sarda
2hod. 55min
Ravioli sardi (Culurgiones)
2óra 30p
Fregola con le seppie
40 Min