Risotto mango e Parmigiano reggiano
TM5 TM6

Risotto mango e Parmigiano reggiano

4.0 (20 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 790 g di acqua
    of 790 g di brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 150 g di polpa di mango a dadini (1 cm)
  • 20 g di burro
  • Parmigiano reggiano in scaglie q.b.

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
2213 kJ / 529 kcal
Eiwitten
15.9 g
Koolhydraten
69.5 g
Vetten
20.5 g
Verzadigd vet
39.8 g
Vezels
1.5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten