Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
TM6 TM5

Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle

4.3 (37 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 pezzo di radice fresca di zenzero, pelata e a tocchetti (3-4 cm)
  • 800 g di acqua
  • 3 pizzico di sale
  • 300 g di asparagi a pezzetti, i gambi e le punte separati
  • 280 g di riso Venere
  • 20 mazzancolle fresche, sgusciate ed eviscerate
  • 1 limone, il succo spremuto fresco e filtrato
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1958 kJ / 468 kcal
Eiwitten
24 g
Koolhydraten
52.1 g
Vetten
18.2 g
Vezels
7.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten