Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero, pelata e a tocchetti (3-4 cm)
- 800 g di acqua
- 3 pizzico di sale
- 300 g di asparagi a pezzetti, i gambi e le punte separati
- 280 g di riso Venere
- 20 mazzancolle fresche, sgusciate ed eviscerate
- 1 limone, il succo spremuto fresco e filtrato
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1958 kJ / 468 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 7.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di riso nero con gamberi, pomodorini e mango
1h 20min
Insalata di mare con orzo perlato
1h 35min
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50min
Orzo e pesce in insalata
1óra 15p
Riso venere con radicchio rosso e pollo
3h 30 min
Riso venere ai profumi d'Oriente
1h 30 min
Orzo al curry, gamberi ed emulsione al basilico
1óra
Riso Venere al profumo di mare
1óra
Insalata di riso nero
1óra
Riso venere con crema di zucca e pistacchi
1óra
Riso nero vegetariano
35 min
Insalata riso venere, salmone e fragole
1h 30 min