Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pisarei
- 200 g di latte intero
- 100 g di pangrattato
- 1 uovo
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Faśö
- 30 di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pancetta affumicata
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di pomodori pelati
- 250 g di fagioli borlotti in scatola (peso del prodotto già sgocciolato)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30min
Polenta
1h
Gnocco fritto
1 godz. 5 min
Gnocchi di patate
1h 30 min
Pizzoccheri
50 min
Gnocco fritto modenese
35min
Risotto alla valdostana
35min
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Gnocchi alla romana
1sa 15 dk
Malfatti bergamaschi
40 min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Gnocchi di polenta
25 Min