Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pisarei
- 200 g di latte intero
- 100 g di pangrattato
- 1 uovo
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Faśö
- 30 di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pancetta affumicata
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di pomodori pelati
- 250 g di fagioli borlotti in scatola (peso del prodotto già sgocciolato)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortelli di erbette, ricotta e spinaci
1j 30 menit
Polenta
1j
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Tasca di vitello ripiena
1j 20 menit
Testaroli di farro alle noci
45 Min
Sciatt
1j
Spatzle verdi alla carbonara
1j
Crespelle alla valdostana
2j
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2j 10 menit
Cassoeula
1j 25 menit
Pizzoccheri
50 menit
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min