Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pisarei
- 200 g di latte intero
- 100 g di pangrattato
- 1 uovo
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 1 pizzico di sale
Faśö
- 30 di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di pancetta affumicata
- 1 gambo di sedano a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di carota a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di pomodori pelati
- 250 g di fagioli borlotti in scatola (peso del prodotto già sgocciolato)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1941 kJ / 464 kcal
- Eiwitten
- 17.3 g
- Koolhydraten
- 64.3 g
- Vetten
- 15.3 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta taragna
1 Std. 15 Min
Pizzoccheri
50 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Risotto pere e Taleggio
40min
Riso e prezzemolo (Ris e erborin)
45min
Taroz
1 Std.
Risotto al Teroldego
40min
Galantina di pollo e yogurt profumato all'aneto
3h 25min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Polenta bianca morbida con sugo alle vongole
1 Std. 55 Min
Torta paesana
1h 10 min
Risotto alla monzese
35 Min