Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane
- 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti (1 cm circa)
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 949 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Crema di funghi
20 min
Zuppa di patate e funghi
20 min
Minestra di vongole con maltagliati
1h 30 min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 min
Cachupa de peixe
50 min
Zuppa montanara
1h
Vellutata di funghi
50 min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 min
Vellutata di fagioli e cozze
1 godz. 5 min
Vellutata di porcini
50 min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1h 20 min
Crema di fagioli e ceci al profumo di rosmarino
40 min