Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane
- 300 g di funghi porcini freschi a tocchetti (1 cm circa)
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 949 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 0 mg
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle di Cannara
1j
Vellutata di broccoli con speck e Asiago
50 menit
Zuppa di funghi e paprika
30 min
Vellutata di porcini
50 menit
Zuppa di patate e funghi
20 min
Lumachine piccanti su crema di fagioli cannellini
1j 30 menit
Crema di funghi
20 min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 min
Vellutata di funghi
50 menit
Waterzooi (Zuppa di pesce e verdure)
45 Min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 min
Vellutata di castagne con porcini
50 menit