Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, lavati e interi
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 300 g di carne di manzo lessa avanzante
- 50 g di salsiccia cruda, senza pelle
- 50 g di pane raffermo, ammollato nel latte per 10 minuti e ben strizzato
- 2 uova
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1óra 40p
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1 godz. 30 min
Vitello tonnato
24h 45min
Polenta
1 godz.
Vitello tonnato
25h 30 min
Torta paesana
1óra 10p
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Polenta taragna
1 godz. 15 min
Brasato di manzo al vino rosso
12 Std. 30 Min
Pizzoccheri
50min