Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, lavati e interi
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- ½ spicchio di aglio senz'anima (optioneel)
- 300 g di carne di manzo lessa avanzante
- 50 g di salsiccia cruda, senza pelle
- 50 g di pane raffermo, ammollato nel latte per 10 minuti e ben strizzato
- 2 uova
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 30 g di pangrattato + q.b.
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 18.7 g
- Koolhydraten
- 11.4 g
- Vetten
- 7.6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Pâté di vitello in gelatina
8小时 30 分钟
Brasato di manzo al vino rosso
12h 30 min
Pizzoccheri
50 Min
Cassoeula
1 godz. 25 min
Risotto alla monzese
35 min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Torta paesana
1h 10min
Pastaragia
25min
Pisarei e faśö
35 min
Polenta e bruscitti
2h 20min