Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Canederli
- 100 g di speck a cubetti
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di burro
- 150 g di latte
- 10 g di erba cipollina fresca a pezzettini
- 2 uova
- 200 g di pane raffermo a dadini
- 40 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Goulash
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di cumino in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 800 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi, preferibilmente la spalla
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 100 g di vino rosso
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaio di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 cucchiaini di paprika dolce
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1929 kJ / 461 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 33.5 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Goulash ungherese
1u. 45min
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Gulash tirolese
1 Std. 30 Min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 Std. 30 Min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 Min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Manzo alla borgognona
1h 35min
Apple pie
1 Std. 20 Min
Pollo alla marocchina con cous cous
40min
Pollo con salsa al curry
50 Min