Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi di patate
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate farinose, pelate e a fette (0.5 cm)
- 300 - 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
Pesto di sedano e erbe aromatiche
- 100 g di sedano a pezzi con le foglie
- 20 g di menta fresca
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di mandorle
- 1 spicchio di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 130 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2667.3 kJ / 637.5 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 79.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di prezzemolo
10min
Pesto di broccoli, acciughe e nocciole
50 Min
Pesto di rucola
10min
Salsa carciofi e fagioli
1h 10min
Orzotto con ceci e verdure
30 Min
Pesto fresco del riciclo
10min
Tramezzini al pesto di spinaci
4 Std.
Panfocaccia con noci
3 Std. 30 Min
Cous cous invernale
45 Min
Pesto alle erbe aromatiche
10min
Pesto di ricotta e noci
10min
Orzotto alla mediterranea (vegan)
1 Std.