Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 700 g di patate, pelate e a cubetti (3x3 cm)
- 100 g di cipolla a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di formaggio Montasio a tocchetti (1-2 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 873.2 kJ / 208.7 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 13.4 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 1.4 mg
Alternatieve recepten
Torta salata ai 4 formaggi
1 Std.
Torta salata tricolore
1h 20min
Crostata integrale salata con salsa di cipolle
1 Std. 10 Min
Lasagna di pane carasau
25min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 Std.
Frico con speck
50 Min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1hod. 50min
Spirali di frittata arlecchino
2 Std. 30 Min
Taroz
1 Std.
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1 Std. 30 Min
Torta di patate e mais
1hod. 50min
Uova alla piemontese
45 Min