Peposo toscano

Peposo toscano

3.6 67 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 5 foglie di salvia fresca lavate
  • 1 rametto di rosmarino gli aghi lavati
  • 1 spicchio di aglio
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi taglio muscolo (3 cm)
  • 450 g di vino rosso corposo, preferibilmente Chianti
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di pepe nero in grani
  • pane toscano a fette, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 400.6 mg
Eiwitten 37.9 g
Calorieën 1725.8 kJ / 412.2 kcal
Vetten 17.2 g
Vezels 0.5 g
Verzadigd vet 4.6 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...