Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura tacchino
- 500 g di fesa di tacchino senza pelle, in un unico pezzo
- 800 g di acqua
- 100 g di sedano a pezzi
- 100 g di carota a pezzi
- 120 g di cipolla a pezzi
Salsa tonnata allo yogurt
- 250 g di yogurt greco
- 100 g di tonno in scatola al naturale
- 5 g di capperi sott'aceto
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di salsa di soia
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 971.3 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 44.3 g
- Koolhydraten
- 6.2 g
- Vetten
- 1.4 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 267 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef in salsa verde
40 min
Dolce di mele in vasocottura
1 godz.
Polpettone in crumble fragrante
1 godz.
Roastbeef in salsa verde con patate
40 min
Sformatini verdure e yogurt
40 min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Filetto di maiale in salsa e contorno di carote (TM6)
45 min
Fesa di tacchino al curry
1 godz.
Lonza alla senape
1 Std. 5 Min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min
Polpettone ricotta e tonno
45 min
Rotolini di tacchino
1 godz.