Risotto con lo sclopit

Risotto con lo sclopit

4.8 58 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 1 mazzetto di erba Silene detta sclopit (vedere varianti)
  • 30 g di scalogno
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
  • 100 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 30 g di burro

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 8.9 g
Calorieën 1803 kJ / 431 kcal
Vetten 16.9 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 64.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...