Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di polpa di zucca cotta a pezzi (vedere consigli)
- 400 g di latte intero
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di burro + q.b.
- 160 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
Salsa al Gorgonzola
-
70
g di latte intero
of 70 g di panna (min. 30% di grassi) - 80 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1sa 30 dk
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2h 10min
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 Std. 10 Min
Gnocchi bicolore
2h
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1sa 30 dk
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1sa
Involtini valtellinesi di verza con patate e formaggi
2h
Spatzle alla barbabietola
30 Min