Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di polpa di zucca cotta a pezzi (vedere consigli)
- 400 g di latte intero
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di sale
- 10 g di burro + q.b.
- 160 g di semolino di grano
- 1 tuorlo
Salsa al Gorgonzola
-
70
g di latte intero
of 70 g di panna (min. 30% di grassi) - 80 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 16.9 g
- Koolhydraten
- 37.9 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1h
Gnocchi bicolore
2h
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit
2 godz. 40 min
Spatzle alla barbabietola
30min
Gnocchi alla romana ai funghi
2h
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10min
Spatzle di cavoletti con speck
1h