Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- pangrattato q.b.
- burro q.b.
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di porri a listarelle (1 cm)
- 50 g di Gruviera a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 5.9 g
- Vetten
- 18.2 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1u.
Flan di carote
50min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30 min
Flan di cavolfiore
45 min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1u.
Sformato di cardi
1u.
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1h 15min
Mini bonet
2u.
Bonèt
2u.