Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante

Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante

4.7 51 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
6 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di anacardi non salati
  • 30 g di cipolla rossa
  • 25 g olio extravergine di oliva
  • 500 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
  • 180 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 30 g di burro
  • 12 capesante pulite
  • 30 g di brandy
  • olio per frittura q.b.
  • 40 g di porro la parte bianca ad anelli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 0.4 mg
Eiwitten 7.1 g
Calorieën 737.8 kJ / 176.3 kcal
Vetten 11.7 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 3.8 g
Koolhydraten 9.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...