Compatibele versies
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di anacardi non salati
- 30 g di cipolla rossa
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 180 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di burro
- 12 capesante, pulite
- 30 g di brandy
- olio per frittura q.b.
- 40 g di porro, la parte bianca ad anelli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 737.8 kJ / 176.3 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 9.1 g
- Vetten
- 11.7 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 0.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e scampi
2 Std.
Crema di ceci con cozze piccanti
30 Min
Capesante glassate alla melagrana
50 Min
Trittico d'autore
2 Std.
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Filetto alla Wellington natalizio
3 Std. 30 Min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1 Std.
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15min