Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso di accompagnamento
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di riso
Seppie
- 4 spicchi di aglio
- 300 g di cipolla in quarti
- 100 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pomodori
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di seppie, pulite e a pezzi
-
1
dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
of 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1578 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
1h
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45 min
Insalata di bulgur con polpo e ceci
1 Std. 45 Min
Calamari in umido
55 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Marmitako di polpo
50 Min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 min
Zuppetta di gamberi
1h
Calamari alla provenzale con fantasia di verdure
1h