Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso di accompagnamento
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di riso
Seppie
- 4 spicchi di aglio
- 300 g di cipolla in quarti
- 100 g di peperone verde, pulito e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di pomodori
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di seppie, pulite e a pezzi
-
1
dado per brodo di pesce (per 0,5 lt di brodo)
of 1 cucchiaino di sale - 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di vino bianco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1578 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie con i piselli
40min
Merluzzo in salsa di pomodoro
30 dk
Calamari in umido
55 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Riso con polpo
1sa 10 dk
Paella di pesce con bulgur
1sa
Crema di ceci con cozze piccanti
30 dk
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1sa 10 dk
Zuppa di pesce alla napoletana
1sa 10 dk
Insalata di riso con seppie e patate
45 dk
Insalata di riso calda con calamari e zucca
1sa
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 Min