Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di acqua
- 150 g di aceto bianco
- 50 - 60 g di cipolla rossa di Tropea
Emulsione
- 1 spicchio di aglio
- 8 acciughe sott'olio, sgocciolate (30 g)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
Terminare la preparazione
- 230 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 744 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova alla piemontese
45 Min
Insalata tiepida di verdure con condimento alla senape
40min
Insalata estiva di mezze penne
35min
Pomodori ripieni al tonno
40min
Insalata di patate alla greca
1h
Insalata di stagione veloce
10min
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35min
Insalata con primo sale e noci
20min
Sugo alla puttanesca
45 Min
Condimento di pomodoro a crudo
15min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 godz. 30 min
Bruschette con pomodorini
3 Std.