Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di acqua
- 150 g di aceto bianco
- 50 - 60 g di cipolla rossa di Tropea
Emulsione
- 1 spicchio di aglio
- 8 acciughe sott'olio, sgocciolate (30 g)
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
Terminare la preparazione
- 230 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 230 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 744 kJ / 178 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bruschette saporite
40 min
Bruschette con melanzane
30 min
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40 min
Porri con salsa di soia alla senape
45 min
Insalata di fave e pecorino
25 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55min
Insalata di taccole e ceci in vasetto
35 min
Cipolle al gratin
1 godz.
Broccoli alla siciliana con olive
40 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 min
Patate e fagiolini al pesto
35 min
Uova alla piemontese
45 min