Insalata di fagioli e cipolla di Tropea

Insalata di fagioli e cipolla di Tropea

4.5 82 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 150 g di acqua
  • 150 g di aceto bianco
  • 50 - 60 g di cipolla rossa di Tropea
Emulsione
  • 1 spicchio di aglio
  • 8 acciughe sott'olio sgocciolate (30 g)
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1 rametto di timo fresco le foglioline lavate
Terminare la preparazione
  • 230 g di fagioli borlotti in scatola sgocciolati
  • 230 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 6.3 g
Calorieën 744 kJ / 178 kcal
Vetten 11 g
Vezels 4 g
Verzadigd vet 5.7 g
Koolhydraten 11.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...