Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di porri tagliati ad anelli (5 mm)
- 100 g di pancetta a listarelle (5 mm)
- farina tipo 00 q.b.
- 350 g di filetto di petto di tacchino, senza pelle a tocchetti (3 cm)
- 70 g di latte
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di panna (30-40% di grassi)
- 5 fili di erba cipollina fresca sminuzzati (2 mm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1842 kJ / 440.3 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 35.5 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 308 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacchino in salsa tonnata allo yogurt
2 Std.
Tacchino cremoso con funghi a Cottura Lenta
4h
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35 min
Bocconcini di maiale al latte
50 min
Lonza, salsicce e cipolle
50 min
Spezzatino di vitello al curry
40 min
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40 min
Bocconcini di tacchino piselli e bacon
45 min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1h 30min
Spezzatino di manzo e fagioli
1h 30min
Spezzatino di vitello con purè di patate (6 porzioni)
1 Std. 20 Min
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40 min