Compatibele versies
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 500 g acqua
- 125 g di fagiolini verdi freschi
- 200 g di asparagi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di mirtilli rossi disidratati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 762.5 kJ / 182.3 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 302 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Uova sode colore giallo
55min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35min
Uova sode
20min
Uova sode
20min
Contorno di asparagi alle erbe aromatiche sottovuoto
40 λεπτ.
Salmone in tocchi con salsa mousseline
45 Min
Spinaci al burro
30min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Fagiolini insaporiti
25min
Contorno di zucchine (1 porzione)
20min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 λεπτ.