Compatibele versies
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 500 g acqua
- 125 g di fagiolini verdi freschi
- 200 g di asparagi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto di mele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di mirtilli rossi disidratati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 762.5 kJ / 182.3 kcal
- Eiwitten
- 3.7 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 14.3 g
- Verzadigd vet
- 1.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 302 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Patate lesse
40 Min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Contorno di spinaci
25min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40 Min
Fagiolini in gremolada
30 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Asparagi a vapore in salsa verde
40 Min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 Min
Uovo nuvola con cavolfiori
50 Min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1 Std.
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
4h