Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 40 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 8 foglie di basilico fresche
- 100 g di acqua
- 750 g di cimette di cavolfiore
- burro q.b.
- pangrattato q.b.
- 250 g di mozzarella a cubetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1635.3 kJ / 390.8 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 4.7 g
- Vezels
- 5.9 g
- Natrium
- 573.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi alla valdostana
40min
Cavolfiori gratinati
50min
Cavolfiore alle erbe e pinoli
1h 5min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10min
Pasta al forno con cavolfiori e scamorza
1 Std. 15 Min
Parmigiana di finocchi (vegan)
1h 25min
Cavolfiore gratinato al formaggio
35min
Asparagi alla parmigiana
50min
Cavolfiore alla Cavour (Bimby Friend)
Geen beoordelingen
Crocchette di cavolfiore in umido
1h 30min
Pasta al forno vegetariana filante
1h