Parmigiana di cavolfiori

Parmigiana di cavolfiori

4.6 156 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 40 g di scalogno a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di zucchero
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 100 g di acqua
  • pangrattato q.b.
  • 750 g di cimette di cavolfiore
  • 8 foglie di basilico fresche
  • burro q.b.
  • 250 g di mozzarella a cubetti (1 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 573.3 mg
Eiwitten 25 g
Calorieën 1635.3 kJ / 390.8 kcal
Vetten 27.7 g
Vezels 5.9 g
Verzadigd vet 4.7 g
Koolhydraten 11.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...