Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta

Risotto cavoletti di Bruxelles e pancetta

4.6 53 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 80 g di pancetta a cubetti
  • 150 g di cavoletti di Bruxelles puliti e a fettine
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
  • 60 g di vino bianco secco
  • 800 g di acqua
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
    1 cucchiaino di sale
  • 30 g di burro a tocchetti
  • 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 881.6 mg
Eiwitten 13.9 g
Calorieën 2126.5 kJ / 508.3 kcal
Vetten 21.4 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 66.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...