Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pancetta a cubetti
- 150 g di cavoletti di Bruxelles, puliti e a fettine
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
- 60 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo di carne
of 1 cucchiaino di sale - 30 g di burro a tocchetti
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2126.5 kJ / 508.3 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 21.4 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 881.6 mg
Alternatieve recepten
Risotto cremoso agli asparagi e pancetta
40 Min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35 Min
Risotto ai broccoli e salsiccia
35 Min
Risotto zucchine e pancetta
35 Min
Pasta cavoletti di Bruxelles e pinoli
40 Min
Risotto porri e finocchi
40 Min
Risotto al cappuccio viola e robiola
35 Min
Risotto radicchio e pancetta
40 Min
Risotto radicchio e salsiccia
35 Min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35 Min
Risotto zucca, pancetta e piselli
50 Min
Risotto asparagi e zafferano
35 Min