Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinaci
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Purea di fagioli
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, scolati e sciacquati
- 160 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 840.5 kJ / 200.8 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 235.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di spinaci e Asiago
45min
Purea di fagioli e spinaci
35min
Vellutata di cannellini e borlotti con gamberi
50min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40min
Vellutata di fagioli e cozze
1h 5min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45min
Vellutata di fagiolini con pollo croccante
35min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30min
Crema di fagioli borlotti
35min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50min
Vellutata di lenticchie
1 Std. 30 Min
Vellutata di ceci
1h 10 min