Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinaci
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di spinaci baby freschi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Purea di fagioli
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di fagioli bianchi di Spagna in scatola, scolati e sciacquati
- 160 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 840.5 kJ / 200.8 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 11.9 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 235.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di lenticchie
1h 30min
Purea di ceci con spinacini piccanti
40 min
Vellutata di ceci
1h 10 min
Purè di cavolfiore (vegan)
40 min
Vellutata di spinaci e crema al Gorgonzola
35 min
Vellutata di patate, cannellini, curry e mazzancolle (senza glutine)
45 min
Crema di fagioli borlotti
35 min
Spiedini di crocchette di fagioli
50 min
Purea di fagioli e spinaci
35 min
Vellutata saporita di fagioli bianchi
30 min
Crema di broccoli e porri
45 min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50 min