Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 filetti di branzino fresco, (circa 600 g)
- 5 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di pepe bianco macinato
- 700 g di acqua
- 300 g di cuori di carciofo, puliti e in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 peperoncino rosso secco (optioneel)
- 240 di ceci bianchi lessi, sgocciolati e sciacquati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1697.3 kJ / 405.8 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24.2 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 7.7 g
- Natrium
- 1073.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Ombrina al cartoccio con patate
45min
Sogliola al vapore con piselli
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetti di nasello con carote arancioni e viola al timo
45min
Cuori di merluzzo con patate e fagiolini
40min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Pesce spada al cartoccio con patate speziate
40min