Pasta alla barbabietola, feta e noci

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 15 g di olio extravergine di oliva
  • 80 g di cipolla a spicchi
    80 g di cipolla rossa, a spicchi
  • 150 g di barbabietola rossa cotta a pezzi
  • ½ cucchiaino di peperoncino rosso secco
  • 25 g di succo di limone, spremuto fresco
  • 25 g di gherigli di noci
  • 2 cucchiaino di sale
  • 1000 g di acqua
  • 150 g di pasta secca tipo rigatoni
  • Feta q.b. per servire
  • aneto fresco q.b. per servire

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 2 porzioni

Natrium 4817.5 mg
Eiwitten 26 g
Calorieën 3918.2 kJ / 936.5 kcal
Vetten 34.4 g
Vezels 13 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraten 137.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...