Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di ceci in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 300 g di fagioli cannellini in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 800 g di acqua
- 8 g di sale
- 150 g di farro perlato (cottura 35-40 minuti)
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1376 kJ / 328.8 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 45.8 g
- Vetten
- 10.6 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 10.6 g
- Natrium
- 1355.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40 Min
Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
1hod. 30min
Zuppa marchigiana di legumi e salsiccia
45 min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45 min
Stufato di lenticchie
1hod.
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1hod.
Zuppa di porri e orzo
45 min
Minestra saporita di riso e legumi
40 Min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40 Min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30 min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 Min
Zuppa frantoiana
45 min