Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 tranci di salmone fresco (125 g ciascuno circa)
- 350 g di cavoli colorati, le cimette
- olio extravergine di oliva q.b.
- 2 pizzico di sale
- 1 spicchio di aglio
- 1 - 2 pizzichi di peperoncino secco
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di pinoli
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1562 kJ / 373.3 kcal
- Eiwitten
- 27.4 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 27.7 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 522.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo e patate
2 Std.
Pinsa radicchio speck e noci
28h
Filetti di salmone, riso basmati e contorno di cavolfiore
30 min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1 godz.
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 godz. 40 min
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1 godz.
Filetto di branzino con carciofi e ceci
40 min
Nasello al cartoccio con verdure
1 godz.
Insalata di pollo con crema di avocado
40 min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 min