Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema di broccolo romano
- 50 g di porri a pezzi
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g cimette di broccolo romano
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino raso di sale
- 500 g di trancio di salmone fresco (un unico pezzo)
Salsa all'arancia
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di farina tipo 00
- 100 g di succo d'arancia, spremuto fresco e filtrato
- 30 g di acqua
- ¼ di dado per brodo vegetale
- 30 g di mandorle a lamelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2014.9 kJ / 481.6 kcal
- Eiwitten
- 29.1 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 35.7 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 686.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Boeuf bourguignon
5 Std. 30 Min
Insalata di gamberi, pompelmo rosa e finocchi
30 min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1h
Sformato tricolore
1h 30min
Filetto di manzo con peperonata
40min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo (TM6)
30 min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25min
Salmone al vapore con purea di broccoli e patate
30 min
Tortino con il cuore morbido al lampone
3h 30 min
Lasagne zucca e salsiccia
2h