Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di cipolla rossa, a fettine sottili
- 1150 g di acqua
- 40 g di aceto di vino
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 4 - 6 pizzichi di sale
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 - 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- 400 g di code di gambero fresche, sgusciate e private del filo intestinale
- ½ arancia, preferibilmente biologica, con la scorza, a fettine (6-7 mm circa)
- 250 g di farro perlato
- 5 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1914 kJ / 458 kcal
- Eiwitten
- 23.8 g
- Koolhydraten
- 48.7 g
- Vetten
- 19.7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1440.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di riso venere
40 min
Bocconcini di tacchino indian style con riso basmati
1h
Mesciua spezzina
1h
Salmone marinato
2h 30min
Cous cous arcobaleno
30 min
Insalata nizzarda
30 min
Insalata di farro con Feta e verdure di stagione
40 min
Insalata di farro con salmone e verdure
45 min
Gnocchi con cipolla rossa, mascarpone e noci
1 godz. 30 min
Orzo con pollo al miele con pesto
45 min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15 Min
Bowl con falafel e verdure
30 min