Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di zenzero, radice fresca, pelata e a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 spicchio di aglio
- 300 g di bietole a listarelle
- 500 g di gamberi crudi, puliti
- 200 g di grano saraceno
- 1200 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1469.3 kJ / 351.3 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 12.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 878.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittelle di quinoa e cime di rapa
1 Std. 30 Min
Insalata di quinoa e tofu
55min
Cartocci di salmone e broccoli con patate dolci
1 Std.
Poke di quinoa e seitan
1 Std.
Bowl vegan con quinoa e verdure
1小时 20 分钟
Filetti di spigola alla mediterranea (TM6)
45 Min
Quinoa con Feta e zucchine alla menta
35 Min
Uova barzotte su pan brioche con salmone affumicato
5h 30 min
Insalata di riso calda con calamari e zucca
1 Std.
Riso nero vegetariano
35 Min
Insalata di pollo, quinoa e verdure al vapore
45 Min
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min