Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 arance
- 10 g di uvetta sultanina
- 250 g di finocchi, tagliati in quattro nel senso della lunghezza
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di aceto bianco
- ½ cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 15 g di pinoli, tostati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 478 kJ / 114 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 7.7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 616.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne risottate ai gamberi
30min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1ωρ. 30 λεπτ.
Farro con gamberi e agrumi
50min
Pasticcio di pesce e patate (TM6)
1 godz. 10 min
Fregola ai frutti di mare
40 λεπτ.
Crostata salata multicolore
1ωρ.
Paccheri con pomodorini, vongole e calamari
40 λεπτ.
Insalata di totani, gamberi e verdurine croccanti
45 Min
Fregola con le arselle
45 Min
Gamberoni in guazzetto
40 λεπτ.
Arrosto di tacchino con spinaci al limone
2 godz. 30 min
Gamberi e calamari speziati
20min