Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 600 g di acqua
- 300 g di bietole, i gambi
- 150 g di pane raffermo a cubetti
- 1 uovo
- 70 g pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Fontina a cubetti
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1307 kJ / 312.5 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 616 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rustici alla scarola
10 Std.
Torta salata con melanzane e scamorza
1 Std. 30 Min
Crocchette di cavolfiore in umido
1 Std. 30 Min
Involtini di verza e maiale
1 Std. 20 Min
Polpette di pane
30min
Parmigiana di patate e zucchine con Affettatutto Bimby®
1u. 15min
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Pesto di zucchine e basilico
20 Min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1 Std. 30 Min
Torta di bietole e pecorino in padella
1 Std. 20 Min