Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 600 g di acqua
- 300 g di bietole, i gambi
- 150 g di pane raffermo a cubetti
- 1 uovo
- 70 g pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 50 g di Fontina a cubetti
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1307 kJ / 312.5 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 37.6 g
- Vetten
- 11.3 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 616 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Burger di barbabietola
1h
Frittelle di bietole
45min
Polpettone di ceci e spinaci
1h 30min
Polpette di cavolo viola
1h 30min
Tagliatelle di farro con cavolo verza
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Sformato vegetale
1h
Scarpazza sarzanese
2h 30min
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Burger di cavolo nero
45min