Polpette di gambi di bietole e pane raffermo

Polpette di gambi di bietole e pane raffermo

4.2 20 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 600 g di acqua
  • 300 g di bietole i gambi
  • 150 g di pane raffermo a cubetti
  • 1 uovo
  • 70 g pangrattato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di Fontina a cubetti
  • olio extravergine di oliva q.b.

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 616 mg
Eiwitten 17.5 g
Calorieën 1307 kJ / 312.5 kcal
Vetten 11.3 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 6 g
Koolhydraten 37.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...